Bliv Frivillig

Vil du gerne være hjælpe med til, at gøre Studenterhuset RUC til det fedeste sted i Roskilde? Så bliv frivillige nu!

Send os en mail på studenterhuset@ruc.dk med dit navn, mobil nr og fortæl os lidt om dig selv.

Vær med i vores facebook gruppe og bliv klogere på hvad vi laver og hvordan du kan hjælpe! Join den her.

Hvorfor frivillig?

Studenterhuset RUC er en studenterdrevet organisation, der udelukkende drives af frivillige. Vi lægger vægt på, at vores frivillige lægger kræfter i huset primært for den tilfredsstillelse at skabe et bedre studiemiljø på Roskilde Universitet. Den største fordel ved at være frivillig er, at man som frivillig skaber unikke netværk og relationer med mennesker, der har forskellige baggrunde og forskellige evner.

Hvad får du ud af det?

  • Vær med til at skabe et fedt studiemiljø på RUC, der både kommer dig selv og mange tusind andre til gavn.
  • Mange nye venner og et stærkt social netværk
  • Kontakt til folk med mange forskellige kompetencer og evner
  • Mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og evner inden for de områder du synes er interessant
  • En eksklusiv invitation til Studenterhuset RUC’s sommer arrangement
  • En skriftlig anbefaling til CV’et

Hvad forventes der af dig

Vi forventer, at du engagerer dig i de ansvarsposter, du får. Derudover forventes det, at du deltager punktligt i planlagte møder og overholder aftaler. Til slut forventes det, at du nyder din frivillighed sammen med alle de andre frivillige.

Udvalg

I Studenterhuset RUC arbejder vi i forskellige udvalg, som varetager forskellige opgaver. Vil du gerne arbejde specifikt med et område, så skriv til os og hør nærmere. Læs mere om vores udvalg her.

Typer af frivillige:

Bestyrelsesmedlemmer: er frivillige, men for at varetage denne opgave skal du vælges ind til den årlige generalforsamling, der er åben for alle studerende på Roskilde Universitet.
Kordinatorer: besidder du store ansvarsposter, og derfor bliver du ansat af bestyrelsen.

Udvalgsmedlem: Udvalgene er åbne for alle studerende på Roskilde Universitet. Du kan blive medlem af fire forskellige udvalg: Socialudvalget, det akademiske udvalg, indretningsudvalget og kommunikationsudvalget. Hvert udvalg har en koordinator, og sammen med denne arbejder udvalget inden for deres område for at gøre Studenterhuset RUC til det bedste sted på campus. Som udvalgsmedlem er det forventet af dig, at du deltager i et møde engang om måneden, og at du tager ansvar for at arrangere events hvert semester.

Bartender: læs mere under Bar & Café

Hands“: er studenterhusets praktiske hjælpere. Som hand er du med til at hjælpe med det praktiske til et event. Du behøver ikke at møde op regelmæssigt, og du har ikke ansvar for at træffe store beslutninger.

This post is also available in: English

Login

Lost your password?