Lokaler

I Studenterhuset RUC skal der være plads til alle. Dette indebærer blandt andet, at enkelte personer eller grupper som udgangspunkt ikke kan okkupere lokaler eller områder uden Studenterhuset RUC’s tilladelse. Nogle af lokalerne i huset kan bookes (se herunder), men for at sikre tilgængelighed for alle, er der visse begrænsninger. Som udgangspunkt er bookningen først-til-mølle, men Studenterhuset RUC forbeholder sig retten til at afvise bookninger for at sikre at alle får adgang. En bookning er først gældende når bookeren har modtaget bekræftelse fra Studenterhuset RUC.

Herunder kan du booke et lokale. Har du forespørgelser eller behov som ikke umiddelbart er tilgængelige, er du altid velkommen til at kontakte os på booking@studenterhusetruc.dk, så vi kan se, hvad der kan lade sig gøre.

Har du ideer eller ønsker om større arrangementer i huset, hvor det vil være oplagt at benytte caféområdet, bedes du kontakte os direkte på: kontakt@studenterhusetruc.dk,

Oversigt over lokaler (se her hvor hvad er i huset)

Fællesarealer

I stueetagen er omdrejningspunktet caféen, der er placeret midt i lokalet, samt de tilhørende borde og stole, der kan benyttes af alle studerende til læsning, gruppearbejde eller hygge. Cafeen er åbent alle dage og omdannes tilmed til bar både torsdag og fredag.

I stueetagen er der endvidere to scener, der også fungerer som hyggehjørner, som skal supplere cafeens borde og stole.

På 1. sal findes der et stort fælleskøkken, hvor det er muligt at lave mad samt opbevare det. Køkkenet er til fri afbenyttelse af alle studerende på Roskilde Universitet, og det ligger i forlængelse af en spisestue, som kan anvendes til fællesspisning, men også andre store arrangementer, sociale som faglige. Til venstre for spisestuen ligger der et bibliotek, også kendt som Rød Stue.

Spredt ud over de to etager findes der både mødelokaler, som kan bookes, samt rum, der er mere indrettet til hygge og afslapning.

* Den enkelte studerende skal til hver en tid have mulighed for at anvende køkkenets faciliteter, hvilket betyder, at ingen større grupper eller selskaber kan booke det eksklusivt. Det kan imidlertid bookes under de forudsætninger, at den enkelte studerende altid kan komme og gøre brug af mikroovnen, lægge mad i køleskabet samt låne en tallerken og noget bestik. Samtidig kan andre større grupper blive henvist til andre bygninger eller datoer, hvis de har forsøgt at booke køkkenet oveni en allerede eksisterende booking, idet disse som udgangspunkt altid foregår efter først-til-mølle-princippet.

Klik her for at se hvilke kommende events, der skal foregå i Studenterhuset RUC.

This post is also available in: English