Lokaler

Alle kan frit benytte Studenterhusets lokaler, såfremt de ikke er bookede i forvejen. Nogle af lokalerne i huset kan bookes (se herunder).

Vores faciliteter indkluderer:

  • Køkken (Kan pt ikke bookes!)
  • Mindre mødelokaler
  • Præsentationslokale (Gul stue)
  • Projektrum
  • Chill out lounge
  • En grill, som også kan lejes

Læs om de forskellige lokaler her

Som udgangspunkt er bookningen først-til-mølle, men Studenterhuset RUC forbeholder sig retten til at afvise bookninger for at sikre at alle får adgang. En bookning er først gældende, når du har modtaget bekræftelse fra Studenterhuset RUC. Herunder kan du booke et lokale:

RESERVER LOKALE

Spørgsmål?
Har du en forespørgsel eller et behov, som du ikke umiddelbart kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte os på booking@studenterhusetruc.dk
(OBS: lokaler skal reserveres her på siden, og ikke via mail, så skriv kun ved spørgsmål eller problemer med booking).

Fællesarealer
I stueetagen er omdrejningspunktet caféen, der er placeret midt i lokalet, samt de tilhørende borde og stole, der kan benyttes af alle studerende til læsning, gruppearbejde eller hygge. Caféen er åbent alle dage og omdannes tilmed til bar både torsdag og fredag.

I stueetagen er der endvidere to scener, der også fungerer som hyggehjørner, som skal supplere caféens borde og stole.

På 1. sal findes der et stort fælleskøkken, hvor det er muligt at lave og opbevare mad. Køkkenet er til fri afbenyttelse af alle studerende på Roskilde Universitet, og det ligger i forlængelse af en spisestue, som kan anvendes til fællesspisning, men også andre store arrangementer. Til venstre for spisestuen ligger der et bibliotek, også kendt som Rød Stue.

Spredt ud over de to etager findes der både mødelokaler, som kan bookes, samt rum, der er mere indrettet til hygge og afslapning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Den enkelte studerende skal til enhver en tid have mulighed for at anvende køkkenets faciliteter, hvilket betyder, at ingen større grupper eller selskaber kan booke det eksklusivt. Det kan imidlertid bookes under de forudsætninger, at den enkelte studerende altid kan komme og gøre brug af mikroovnen, lægge mad i køleskabet samt låne en tallerken og noget bestik. Samtidig kan andre større grupper blive henvist til andre bygninger eller datoer, hvis de har forsøgt at booke køkkenet oveni en allerede eksisterende booking, idet disse som udgangspunkt altid foregår efter først-til-mølle-princippet.

Klik her for at se hvilke kommende events, der skal foregå i Studenterhuset RUC.

This post is also available in: English

Login

Lost your password?