Om lokalerne

Vores forskellige rum er gode til forskellige formål. Du kan booke vores små mødelokaler, vores projektrum, og vores “gul stue”, og vores køkken. Læs mere om de forskellige lokaler herunder.
Bemærk! Vil du låne et lokale til en fest? Så skriv først forespørgsel til kontakt@studenterhusetruc.dk før du booker.

De små mødelokaler
(indkluderer mødelokale 51, 41, 39, 55)
Gode til gruppearbejde, mindre møder eller kortere perioder, hvor man har brug for ro. Derfor kan lokalerne maksimalt bookes i fem timer ad gangen. Lokalerne kan benyttes af alle i de tidsrum, hvor de ikke er booket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køkkenet
Studenterhusets køkken ligger i umiddelbart forlængelse af Gul Stue, men kan afskæres og bruges seperat. Retningslinjerne for brug af køkkenet er som følger:

  • Der må ikke placeres service og andre genstande oven på vaskemaskinen
  • Når vaskemaskinen er fyldt, skal den startes på hurtig / ‘quick’ programmet
  • Hvis opvaskemaskinen er ren, skal den tømmes
  • Alt service der er blevet brugt, skal vaskes op og stilles på plads
  • Såfremt man stiller noget i køleskabet, skal der skrives navn på, og det skal fjernes igen. Køleskabet tømmes hver uge, og alt mad smides ud.

Gul Stue
(Tidligere Præsentationslokalet) er som udgangspunkt en del af køkkenet, men kan ved hjælp af en udfoldelig skillevæg afskæres fra køkkenet, og bruges separat. Lokalet fungerer i dagligdagen som arbejdspladser for studerende, men kan bookes til større arrangementer såsom stormøder, general-forsamlinger eller foredrag. Studenterhuset RUC forbeholder sig retten til at afvise bookninger, de ikke mener udfylder lokalet rimeligt. OBS: booker du gul stue, har du ikke også automatisk booket køkkenet, og vise versa. De to ting skal bookes separat

Rummet inkluderer:

  • Fastmonteret lærred og projektor
  • 6 store 4-mandsborde + dertilhørende stole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projektrummet
Velegnet til større møder, hvor der skal kunne være flere end ti mennesker om det samme bord, eller hvor der fx. skal foregå en workshop. Rummet har opslagstavler og en hvid væg oplagt til lærred for projektor*. Lokalet kan som udgangspunkt ikke bookes af mindre grupper, da det skal være tilgængeligt til grupper med formål, der specifikt kræver et stort lokale.

Studenterhuset forbeholder sig retten til at afvise bookninger, de ikke mener udfylder lokalet rimeligt. Under almindelige omstændigheder er den maksimale bookingtid fem timer, men foreninger kan ved særlig forespørgsel til booking@studenterhusetruc.dk søge om at kunne booke lokalet i længere tid.

Rummet inkluderer:

  • 2 store borde, der kan skilles ad + stole
  • 3 opslagstavler

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversigtskort

First Floor
Second Floor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål?
Har du en forespørgsel eller et behov, som du ikke umiddelbart kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte os på booking@studenterhusetruc.dk, så vi kan se, hvad der kan lade sig gøre. OBS: lokaler skal reserveres gennem linket, og ikke via mail, så skriv kun ved spørgsmål eller problemer med booking.

Reserver lokaler her

This post is also available in: English

Login

Lost your password?