Vores lokaler

Vores forskellige rum har er gode til forskellige formål. Du kan booke vores små mødelokaler, vores projektrum, vores “gul stue”, vores “blå stue” og vores køkken.

 

De små mødelokaler er hovedsageligt beregnet til møder eller kortere perioder, hvor man har brug for ro – fx til et interview eller lignende. Derfor kan lokalerne maksimalt bookes i fem timer ad gangen. Lokalerne kan benyttes af alle i de tidsrum, hvor de ikke er booket.

Gul Stue (tidligere Præsentationslokalet) er som udgangspunkt en del af køkkenet, men kan ved hjælpe af en udfoldelig skillevæg aflukkes. Lokalet fungerer i dagligdagen som arbejdspladser for studerende, men kan bookes til større arrangementer såsom stormøder, generalforsamlinger eller foredrag.

Studenterhuset RUC forbeholder sig retten til at afvise bookninger, de ikke mener udfylder lokalet rimeligt.

Rummet inkluderer:

  • Fastmonteret lærred og projektor
  • 6 store 4-mandsborde + dertilhørende stole

GulStue2

HUSK at Gul Stue bookes separat fra køkkenet.

Projektrummet er velegnet til større møder, hvor der skal kunne være flere end ti mennesker om det samme bord, eller hvor der måske skal noget workshop fordelt på flere.

Rummet har opslagstavler og en hvid væg oplagt til lærred for projektor*. Lokalet kan som udgangspunkt ikke bookes af mindre grupper, da det skal være tilgængeligt til grupper med formål, der specifikt kræver et stort lokale.

Studenterhuset forbeholder sig retten til at afvise bookninger, de ikke mener udfylder lokalet rimeligt. Under almindelige omstændigheder er den maksimale bookingtid fem timer, men foreninger kan ved særlig forespørgsel til booking@studenterhusetruc.dk søge om at kunne booke lokalet i længere tid.

Rummet inkluderer:

  • 2 store borde, der kan skilles ad + stole
  • 3 opslagstavler

 

Reserver lokaler her